Hårborttagning Epilering

Hårborttagning - Epilering

 

Bli av med oönskad hårväxt genom den permanenta hårborttagningsmetoden epilering. Stora fördelen med epilering är att alla typer av strån kan behandlas: ljusa, mörka , kraftiga eller fjuniga. Även du med mörk hud kan bli av med hår genom epilering!

Hur fungerar epilering?

Med den här metoden går man ner i hårsäcken med en nål som genererar värme. Värmeutvecklingen förstör hårsäckens väggar och därmed förmågan att producera nya hår.

 

Hur många behandlingar behövs?

När man behandlar med epilering så tar man död på de hårsäckar vars hårstrå är i aktiv fas. Det vill säga, de som växer och har kontakt med hårsäcken just nu. Därför behövs det nästan alltid fler än en behandling. Exakt hur många är omöjligt att svara på eftersom det är mycket individuellt hur många procent av alla hårsäckar som befinner sig i aktiv fas och hur många som är i vilofas.

Gör det ont?

De flesta upplever ett visst obehag just i ögonblicket då hårsäcken bränns. För de allra flesta en helt uthärdlig smärta.

 

Vilka reaktioner kan uppkomma efter en behandling?

Vanligtvis inga nämnvärda reaktioner, men vid känslig hud kan det bli lätt irriterat och i enstaka fall svullet efteråt. Utsätter man det behandlade området för sol så länge det är irriterat så kan det uppstå pigmentfläckar. Vi rekommenderar därför att man inte solar på två veckor och/eller använda solskyddsfaktor med hög SPF efter en behandling.

För att undvika follikuliter (hårsäcksinflammationer) efter en behandling bör man inte träna, raka sig eller utsätta det behandlade området för vatten upp till 24 timmar efter behandlingen.

Det finns en liten risk för ärrbildning men det sker väldigt sällan.

 

Boka Online

Öppnas i nytt fönster

 

Kontakt:

E-post

info@ambers.se

Telefon

0732 -551199

0735 -464340

HITTA OSS

PÅ SOCIALA MEDIER 

 

Mobil:07 32 55 11 99-

07 35 46 43 40

E-post:info@ambers.se

Webb:www.ambers.se

 

Sweden fashion house

Göteborgsvägen 89

431 30 Mölndal

 

Öppettider

Mån - Fr 10:00 -18:00

Lör 10:00 - 15:00

Sön Stäng

Vi har även flexibla öppettider, kontakta oss så kommer vi överens om en tid som passar dig.

OBS:

Avbokning Sker 24 Timmar innan Bokad tid.

 

facebook
Följ oss på Instagram!