Borttagning ofarliga fläckar

”Nöjd kund. I våras tog jag bort två fläckar, ett på benet och ett på halsen. Nu efter sommaren syns det ingenting. Otroligt fint utfört. Vill verkligen rekommendera Ambers, proffsiga behandlingar och seriös och välutbildad personal. //Bruno W” Citat hämtat från Rejta.se

Borttagning av ofarliga fläckar


  • Helt steril behandling


  • Otroligt fina resultat


  • Snabb och smidig metod

Har du en hudfläck du vill bli av med? Med laserborttagning försvinner hela fläcken och kroppen bildar helt ny hud. Du slipper stora ärr och risken för infektioner är mycket liten.

Hur går behandlingen till?

Ett munstycker avger ett laserljus som övergår till värme när det träffar huden. Värmeenergin som uppstår i huden gör att fläcken förångas eller bränns upp.  Laserljusets stråle är mycket liten och på så vis kan även mycket små fläckar tas bort.


Vilka typer av fläckar kan tas bort?

  • Fibrom/ "Hudflikar"
  • Keratoser
  • Hyperpigmenteringar
  • "Åldersvårtor"
  • Xantelasma
  • Ofarliga fläckar kollade av Läkare


Om du är osäker på om din fläck kan tas bort med koldioxidlaser så rådgör vi på konsultationen om det är en fläck som går att ta bort eller om den bör kontrolleras av läkare först.

Koldioxidlaser från det svenska företaget Irradia. Ta bort fläckar, prickar, märken i huden med laser!

Gör behandlingen ont?

Det känns som små stick när ljuset träffar huden. Hur ont det gör beror på var fläcken sitter och hur smärtkänslig man är. Det går bra att lokalbedöva sig med Emla-salva (finns receptfritt på apotek). Sätt på Emlan 1-2 timmar innan behandlingen så tar vi bort salvan/plåstret precis innan.


Hur går behandlingen till?

Ett munstycker avger ett laserljus som övergår till värme när det träffar huden. Värmeenergin som uppstår i huden gör att fläcken förångas eller bränns upp.  Laserljusets stråle är mycket liten och på så vis kan även mycket små fläckar tas bort.


Hur många behandlingar krävs?

I normala fall behöver man bara en behandling för att ta bort fläcken.  Ibland kan   kroppen återbilda fläckar på samma ställe. Det är inget man kan veta i förväg och det sker mycket sällan.


Vad ska jag tänka på innan behandling?

Inga speciella förberedelser behövs. Vill man ha lokalbedövning ska man själv applicera det 1-2 timmar före behandling.


Vad händer efter behandlingen?

Precis efter behandlingen kan man se att fläcken är borta och ett öppet sår,  lika stor som fläcken varit, kvarstår. Det blöder väldigt sällan, laserljuset blir så varmt att små blodkärl löds ihop. Efter några dagar har kroppen bildat en sårskorpa och huden har börjat läka. Det är viktigt att sårskorpan får trilla av själv, det kan ta allt mellan 4-14 dagar. Det går bra att använda plåster efter behandlingen.

Boka Online

Öppnas i nytt fönster


Kontakt:

E-post

info@ambers.se

Telefon

0732 -551199

0735 -464340

facebook
Följ oss på Instagram!

      HITTA OSS

PÅ SOCIALA MEDIER 


Mobil:07 32 55 11 99-

         07 35 46 43 40

E-post:info@ambers.se

Webb:www.ambers.se


Sweden fashion house

Göteborgsvägen 89

431 30 Mölndal

 


Öppettider

Mån - Fr   10:00 -18:00

Lör             10:00 - 15:00

Sön                 Stäng

Vi har även flexibla öppettider, kontakta oss så kommer vi överens om en tid som passar dig.

OBS:

Avbokning Sker 24 Timmar innan Bokad tid.