Medicinsk laser

Medicinsk Laser

Medicinsk laserbehandling mot nackvärk. Kan också användas för att behandla ryggskott, artros, bihåleinflammation, infertilitet mm.

Medicinsk laser är en behandlingsmetod mot smärta, värk och inflammationer. Vanliga tillstånd vi behandlar med medicinsk laser är knäartros, nackspärr, och ryggont.

 • Vetenskapliga studier som grund


 • Smärtfri laserbehandling


 • Inga risker eller biverkningar
Midlaserutrustning från Irradia. För behandling av artros, värk i knän, axlar, rygg mm.

Vad kan behandlas?

Det finns vetenskapligt stöd för behandling av bland annat:

 • Knäartros
 • Ledvärk
 • Nackvärk
 • Ryggvärk
 • Reumatism
 • Muskelvärk
 • Akuta skador


Generellt  kan man säga att alla typer av inflammatoriska och onormala tillstånd i kroppen går att behandla. Detta tack vare laserns förmåga att minska inflammationer och få kroppens celler att arbeta optimalt.


Hur fungerar Medicinsk Laser?

Mycket förenklat kan man säga att laserljuset triggar/sätter igång kroppens eget läkningssystem, varvid kroppen sedan sköter resten själv.


Behandling mot infertilitet/ Ofrivillig barnlöshet

Med medicinsk laser behandlar vi också   infertilitet. Behandlingen är erfarenhetsbaserad och brukar ge mycket goda resultat.

Behandlingsplanen kan se något olika ut beroende på vad orsaken till infertiliteten är, men vanligt är att behandla 1 gång i veckan under en period om åtta-tio veckor.  Laserbehandlingen sker över äggstockar och livmoder, i vissa fall kan även mannen behandlas.

Vår kollega i Finland, Chrisse Bäckström, har också god erfarenhet av att behandla infertilitet. En artikel skriven om hennes arbete finns att läsa här.

Finns det några risker med behandlingen?

Det finns inga kända risker eller biverkningar av laserbehandling, däremot kan en värkreaktion uppstå 6-24 timmar efter en behandling. Det är vanligast vid behandling av kroniska besvär eftersom besvären då sätts i akut fas. Det är en av indikationerna på att en patient svarar bra på laser. Det värsta som kan hända vid laserbehandling är att det inte händer något alls.


Hur många behandlingar behövs?

Antalet behandlingar är beroende av mottaglighet, typen av problem och hur länge problemet funnits. Åldern kan också ha en viss påverkan. Vanligt är mellan 4-6 behandlingar.

Boka Online

Öppnas i nytt fönster


Kontakt:

E-post

info@ambers.se

Telefon

0732 -551199

0735 -464340

      HITTA OSS

PÅ SOCIALA MEDIER 


Mobil:07 32 55 11 99-

         07 35 46 43 40

E-post:info@ambers.se

Webb:www.ambers.se


Sweden fashion house

Göteborgsvägen 89

431 30 Mölndal

 


Öppettider

Mån - Fr   10:00 -18:00

Lör             10:00 - 15:00

Sön                 Stäng

Vi har även flexibla öppettider, kontakta oss så kommer vi överens om en tid som passar dig.

OBS:

Avbokning Sker 24 Timmar innan Bokad tid.