Skin Rejuvenation

Skin Rejuvenation

Föryngrande laserbehandling med Nd:YAG-laser

Skin Rejuvenation är en helt smärtfri laserbehandling som har en föryngrande effekt på huden. Laserljuset går ner i huden och stimulerar en kraftig tillväxt av kollagen- och elastinfibrer. Allt eftersom att huden blir äldre förlorar den både spänst och elasticitet, kan liknas vid ett gammalt gummiband som inte drar ihop sig längre. Med Skin Rejuvenation laserbehandling stimuleras just de fibrer i huden som ger mer spänst och elasticitet och hudens klocka dras bakåt i tiden.

 

Gör det ont?

Nej, Skin Rejuvenation är en helt smärtfri laserbehandling.

 

Vad bör man tänka på före och efter en behandling?

Egenligen inget alls. Det kan vara bra att se till att huden inte täcks av ett tjockt lager makeup innan behandlingen. Efter behandlingen ser huden ut som vanligt (en del blir lite rosiga men inget nämnvärt) och kan också utsättas för allt huden vanligtvis utsätts för (makeup, sol, vind mm.)

 

Hur många behandlingar behövs?

De flesta märker skillnad efter bara en behandling. För en större, synbar effekt rekommenderas behandlingar i kur om sex behandlingar, en behandling i veckan. För bästa resultat upprepas kuren 2-4 gånger per år. Eftersom fibertillväxt är en långsam process i huden kan man vänta sig att se slutresultatet tidigast 6 månader efter avslutad kur.

 

För vem passar Skin Rejuvenation?

Alla hudtyper mår bra av Skin Rejuvenation eftersom fiber- och celltillväxten i huden stimuleras. Personer med mogen, slapp, rynkig eller livlös hud märker oftast störst effekt av behandlingen. Vill man ha en uppstramning, finare struktur och bättre spänst i huden så är Skin Rejuvenation en perfekt behandling!

 

Priser

1 behandling för hela ansikte och hals

1200 kr

Kur på 6 behandlingar hela ansikte och hals

6000 kr

Boka Online

Öppnas i nytt fönster

 

 

 

 

 

Kontakt:

E-post

info@ambers.se

Telefon

0732 -551199

0735 -464340

 

Ambers Laserklinik

Sweden fashion house

Göteborgsvägen 89 karta

431 30 Mölndal

 

Telefon

0732 -55 11 99

0735 -46 43 40

E-post: info@ambers.se

Org nr: 559085-1449

Följ oss!

på våra sociala medier!

Följ oss på Instagram!
facebook