Tatueringsborttagning

”Vill ge en stor eloge till Ambers klinik för kundbemötande och service i världsklass! Har varit på 2 behandlingar för att ta bort min lite större tattuering under dom 2 senaste månaderna. Kort och gott, servicen du får på denna klinik är i särklass en utav dom bästa man kan tänka sig. Trevlig, flexibel, kunnig och oerhört seriös personal. Vill du ha hjälp av riktiga proffs så är detta kliniken du skall vända dig till! //Linus B” Citat hämtat från Rejta.se


Tatueringsborttagning med Laser

Vid tatueringsborttagning använder vi oss av laserborttagning, en Q-switchad Nd:Yag-laser. Laserljuset spränger sönder färgpigmentet i tatueringen till mindre partiklar, som kroppen sedan själv tar hand om och forslar bort.  Välkommen  till oss för att ta bort din  tatuering!

  • Gratis konsultation!


  • Mycket förmånliga paketpriser!


  • Personal med certifierad utbildning, både inom laser och kroppen
Bild på före och efter en tatueringsborttagning hos Ambers

Hur många behandlingar behövs?

Det krävs oftast fler än en behandling med laserborttagning för att ta bort en tatuering  (tunna svarta streck och skuggor kan med lite tur försvinna med en gång). Exakt hur många är omöjligt att svara på. Flera faktorer spelar in så som tatueringens färg, djup, storlek, mängden pigment och kroppens förmåga att transportera bort pigmentet.


Gör det ont att ta bort tatuering?

De flesta tycker att det känns som att man snärtar till med ett gummiband, för många en helt uthärdlig smärta. Det går dock att lokalbedöva sig med receptfri EMLA-salva från apoteket. Salvan ska appliceras 1-2 timmar före behandling och täcks med plastplåster.

Vad händer efter behandlingen?

Efter behandling med laserborttagning är tatueringen och vävnaden runtom lite svullen. Det kan vara lite ömt och klia något. Man kan kyla ner området med en ispåse för att lindra men vanligtvis försvinner svullnaden inom ett dygn. Tatueringen kan kännas lite "bubblig", vilket är helt normalt.

Vid tatueringar med mycket färgpigment finns en risk för att en toxisk reaktion uppstår. Det är kroppen som reagerar på färgpigmentet som har frigjorts i tatueringen och man kan reagera med influensaliknande symptom. Det klingar av till nästa dag. Den här reaktionen är mycket ovanlig, den absolut stösta toxiska reaktionen får kroppen vid det tillfället som tatueringen gjordes.

En annan ovanlig komplikation är att det uppstår blåsbildning. Om så är fallet, låt blåsorna torka ut av sig själva för att undvika infektion, som i sin tur kan leda till ärrbildning.


Vilket resultat kan jag förvänta mig?

Med de lasertyper som Ambers använder sig av vid tatueringsborttagning brukar resultaten bli mycket bra. Inga ärr efterlämnas, dock kan en viss pigmentförlust uppstå. Detta är mycket ovanligt och i de flesta fall endast temporärt. Vi har alltid en konsultation innan behandlingen där vi går igenom vilka förväntningar var och en kan ha.


Vilken metod använder ni er av?

Vi behandlar oftast enligt en metod som kallas R20. R20-metoden är en relativt nyupptäckt metod som har revolutionerat tatueringsblekning med Q-Switchad laser. Istället för att behandla en gång per behandling, behandlas tatueringen cirka tre gånger med 20 minuters mellanrum under en session. Två- tre månader ska passera innan nästa session, detta för att huden ska ha återhämtat sig och att kroppen ska ha transporterat bort så mycket färgpigment från tatueringen som möjligt. Inga risker för ärrbildning finns rapporterade, dock kan huden uppträda mer känslig efter en R20 session än efter en traditionell behandling. R20-metoden passar dig som vill se snabbare resultat.


Klicka vidare för att se studie gjord på R20-metoden.


Vi utför också traditionell tatueringsborttagning, vilket innebär att man behandlar tatueringen  en gång varje gång man är på behandling.


Boka Online

Öppnas i nytt fönster


Kontakt:

E-post

info@ambers.se

Telefon

0732 -551199

0735 -464340

facebook
Följ oss på Instagram!

      HITTA OSS

PÅ SOCIALA MEDIER 


Mobil:07 32 55 11 99-

         07 35 46 43 40

E-post:info@ambers.se

Webb:www.ambers.se


Sweden fashion house

Göteborgsvägen 89

431 30 Mölndal

 


Öppettider

Mån - Fr   10:00 -18:00

Lör             10:00 - 15:00

Sön                 Stäng

Vi har även flexibla öppettider, kontakta oss så kommer vi överens om en tid som passar dig.

OBS:

Avbokning Sker 24 Timmar innan Bokad tid.