Om oss

Om oss

Kompetens + Rätt Utrustning + Erfarenhet= Enastående resultat

 

Vi som arbetar:

 

Mojgan Sohrabi, ägare

Har en akademisk utbildning och är legitimerad Sjuksköterska med mer än 10 års erfarenhet inom vård .

Mina ambitioner med Ambers klinik är att företaget utvecklas i takt med utveckling. Noggrannhet och säkerhet är för mig viktiga ledord.

 

 

 

Sophie Flodin, Hudterapeut

Legitimerad hudterapeut med en CIDESCO examen från Gildaskolan, erfarenhet av ansiktbehandlingar, laser, epilering och diatermi. Medlem i SHR.

 

 

 

 

Ambers har funnits sedan 1991 och startades av Lena Bernstén som började med företagsmassage. I dagsläget erbjuder vi både medicinska och kirurgiska laserbehandlingar samt en hel del olika hudvårds- och skönhetsbehandlingar.

 

Vi på Ambers är utbildade hud & laserterapeuter, är även utbildade inom dermatologi, håranatomi, behandlingsindikationer, kontraindikationer, tatueringar m.m.

 

All vår laserutrustning är noga utvald för att ge den absolut bästa upplevelsen hos oss. Vi köper alla våra lasrar av ett svenskt medicintektniskt företag som heter Irradia. Irradia har forskat inom lasermedicin och tillverkat lasrar sedan 30 år tillbaka. För oss är det ett självklart val att arbeta med svensk utrustning. Förutom toppkvalitet finns även support och service nära till hands.

 

Vi har även ett gott samarbete med sjukgymnast, osteopat och har en läkare ansluten till kliniken.

Irradia logga
SLMS logga
SHR logga
CIDESCO logga

 

Ambers Laserklinik

Sweden fashion house

Göteborgsvägen 89 karta

431 30 Mölndal

 

Telefon: 031 - 72 72 321

E-post: info@ambers.se

Org nr: 559085-1449

Följ oss!

på våra sociala medier!

Följ oss på Instagram!
facebook